Μαζί με το αθλητικό πρόγραμμα μαθημάτων και ομαδικών προπονήσεων, η Oysho παρουσιάζει την πρώτη της σπορ κολεξιόν για τον άντρα: μια κολεξιόν-κάψουλα που έρχεται να συνοδεύσει τη γυναικεία συλλογή στο πνεύμα του Oysho Train Together.

Η νέα ανδρική γραμμή παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνικές προδιαγραφές και χαρακτηρίζεται από την καινοτομία, την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υφασμάτων από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα ρούχα της. Τα παντελόνια έρχονται σε διαφορετικά πατρόν με ύφασμα υψηλής αντοχής, είναι αναπνεύσιμα και στεγνώνουν γρήγορα. Η Oysho παρουσιάζει δύο εκδοχές των fitness shorts σε διαφορετικά μήκη με θερμοκολλημένο ποδόγυρο, με ή χωρίς εσωτερικό κολάν.

Επιπλέον, η κολεξιόν διαθέτει ποδηλατικά κολάν, δύο εξωτερικά κολάν με ρυθμιζόμενο θερμοκολλημένο ποδόγυρο με φερμουάρ για καλύτερο κράτημα και ένα παντελόνι jogger με ανακλαστικές λωρίδες για μεγαλύτερη ορατότητα στην προπόνηση. Το μεγαλύτερο μέρος των ρούχων Oysho Train Together για τον άνδρα είναι Join Life και παράγεται με τεχνολογίες και πρώτες ύλες που βοηθούν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων για το περιβάλλον.