Ο Marc Jacobs διευρύνει την αρωματική σειρά του Perfect με το Perfect Intense, εμπνευσμένο επίσης από το προσωπικό mantra του σχεδιαστή «Είμαι τέλειος, ακριβώς πως είμαι!». Ως μία ωδή στη μοναδικότητα του καθενός μας, το Perfect Intense εξερευνά μία νέα διάσταση της αγάπης για τον εαυτό μας, παροτρύνοντάς μας να γιορτάσουμε την ομορφιά του είμαι αληθινός, είμαι τολμηρός, είμαι #perfectasiam.

Η αρωματοποιός Domitle Michalon-Bertier του Ομίλου IFF εξέλιξε και έδωσε μεγαλύτερη ένταση στον χαρακτήρα του Perferct Intense, δημιουργώντας ένα άρωμα που ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και υμνεί την μοναδικότητα. Είναι ένα λουλουδάτο άρωμα, με ένα απρόσμενο και πολυτελές twist. Ο νάρκισσος μεγεθύνεται από την κομψότητα του γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα, ενώ καβουρδισμένα αμύγδαλα αναμιγνύονται με σανταλόξυλο.

Το μπουκάλι είναι μια κομψή επανερμηνεία του Perfect. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον ίδιο τον σχεδιαστή, το γυάλινο μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τη θηλυκότητα και τη χάρη ενός κλασσικού parfum με στρογγυλεμένους ώμους και επιχρυσωμένο λαιμό. Το καπάκι, φτιαγμένο από κρύσταλλο, είναι στολισμένο με μοναδικά και διαφορετικά charms. Η καμπάνια είναι μία χαρούμενη απεικόνιση της αυθεντικότητας με μία ιδέα χρυσού glamour, με πρωταγωνιστές ένα inclusive cast. H εικόνα απαρτίζεται από ένα πλήθος ταλέντων από διαφορετικά backgrounds, ηλικίες, σωματότυπους και φύλα, όλοι ντυμένοι με κομμάτια από τη Marc Jacobs συλλογή και vintage βραδινά κομμάτια. Στην ελληνική αγορά, το άρωμα διατίθεται από το Sarantis Group.