Η Calzedonia λανσάρει τη συλλογή Love Cashmere, με πολυτελές cashmere σε καλσόν, κάλτσες, κολάν και Minime για τη σεζόν AW 21. Στα καλσόν, κυριαρχούν ξεχωριστά φινιρίσματα, όπως τα υφασμένα, με ριμπ υφή, με καρό 3D-diamond εφέ ακόμα και επιδέξια διάτρητα που δημιουργούν μία διακριτική δαντέλα, σε αποχρώσεις black, white και grey mélange.

Στα κολάν, η loungewear capsule διαθέτει 3 τύπους εφαρμογής, Skinny, Flare και Joggers. Και τα τρία μοντέλα είναι πολύ απαλά – χάρη στο cashmere – και παρουσιάζουν ένα πρακτικό κορδόνι για τη μέση που τα κάνει ιδανικά για κάθε σχήμα σώματος. Διατίθενται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, classic jet black, natural mélange, medium grey mélange και green. Η εκδοχή Minime για μαμάδες και κόρες, περιλαμβάνει άνετα κολάν και joggers, σε τρεις χρωματικές παλέτες.

Τέλος, νέα άφιξη αποτελούν τα κολάν εγκυμοσύνης με cashmere. Φτιαγμένα με μαλακή ελαστική βαμβακερή φάσα, σχεδιασμένα για να διευρύνεται κατά τη διάρκεια των μηνών της εγκυμοσύνης, εξασφαλίζουν την ιδανική εφαρμογή, ακόμα και γύρω από την κοιλιά.