H Aveda ανακοινώνει τη συνεργασία της με το παγκόσμιο fashion brand 3.1 Phillip Lim για την εορταστική συλλογή του 2021. Η συνεργασία αυτή, «γιορτάζει την κοινή φιλοσοφία των δύο brands τα οποία δίνουν ζωή στον κόσμο της βοτανικής ομορφιάς», δημιουργώντας limited-edition αξεσουάρ μαλλιών και συσκευασίες δώρων, σχεδιασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από το φθινόπωρο.

Κάθε κομμάτι της συλλογής Aveda x. 3.1 Phillip Lim είναι διακοσμημένο με γραφικά εμπνευσμένα από τη βοτανική και τα ζωηρά χρώματα της φύσης και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την καλλιτέχνιδα της βοτανικής Sophie Parker. Η συνεργασία Aveda x 3.1 Phillip Lim περιλαμβάνει τέσσερα limited-edition αξεσουάρ μαλλιών, ένα wrap towel με υφασμάτινο pouch, ένα σετ από 3 scrunches μαλλιών, μία χτένα και μία ξύλινη βούρτσα, καθώς και συσκευασίες δώρου ειδικής έκδοσης.

Οι συσκευασίες δώρων και τα περιτυλίγματα της εορταστικής συλλογής της Aveda είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι με πιστοποίηση FSC. Η εορταστική συλλογή Aveda x 3.1 Phillip Lim είναι διαθέσιμη στο aveda.gr. Σημειώνεται ότι το brand της Aveda ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Estée Lauder.