Η Ghd παρουσιάζει την εορταστική συλλογή Ghd Desire, η οποία περιλαμβάνει τα δημοφιλέστερα επαγγελματικά εργαλεία styling της εταιρείας, τα οποία συνοδεύονται από αξεσουάρ styling και διατίθενται σε πολυτελή σετ δώρου. Η συλλογή περιλαμβάνει το Ghd Platinum+Styler που συνοδεύεται από την Ghd Paddle Brush, το Ghd Gold Styler με θερμοανθεκτική θήκη που συνοδεύεται από την Ghd Paddle Brush, το Σετ Δώρου On the Go, με το νέο Ghd Unplugged Styler, το πρώτο συμπαγές και ασύρματο styler της Ghd το οποίο είναι ελαφρύ, φορητό και ισχυρό με γρήγορο χρόνο θέρμανσης 45 δευτερολέπτων και έως 20 λεπτά συνεχούς styling.

Αυτό το σετ δώρου περιλαμβάνει επίσης το ελαφρύ και συμπαγές σεσουάρ ταξιδιού Ghd Flight, το spray προστασίας από τη θερμότητα Bodyguard σε μέγεθος ταξιδιού και την Paddle Brush σε μεγέθους ταξιδιού. Επίσης, το σετ δώρου Ghd Curve περιλαμβάνει το Ghd Curve Creative Curl Wand με στρογγυλό στέλεχος, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μπούκλες που δείχνουν φυσικές και συνοδεύεται από την οβάλ βούρτσα χτενίσματος της Ghd.

H εορταστική συλλογή Ghd Desire περιλαμβάνει επίσης το Ghd Rise Hot Brush, τη βούρτσα Ghd Glide Hot Brush, που αποτελεί την πρώτη επαγγελματική θερμαινόμενη βούρτσα της Ghd, ιδανική για εξοικονόμηση χρόνου στο styling και το ελαφρύ και συμπαγές Ghd Flight. Τα σετ δώρου Ghd Desire είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο σε επιλεγμένα κομμωτήρια, πολυκαταστήματα και στο ghdhair.com.