Η Dirty Laundry, το premium casual clothing brand, παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια «You are here» για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021-2022, εμπνευσμένη από τη δύναμη της ενσυνειδητότητας και τη μαγεία του τώρα. Στη συλλογή AW21/22 τα δημοφιλή minimal fashion essentials της μάρκας, τα μαλακά t-shirt, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τα full-zip hoodie, φρεσκάρουν τη χρωματική παλέτα τους, εισάγοντας νέες εποχικές αποχρώσεις, ενώ διατηρούνται και τα κλασικά best-seller χρώματα.

Το κυρίως εικαστικό της καμπάνιας, ο «inclusive» κύκλος της ζωής στο χρώμα της μάρκας, αποτυπώνεται επίσης σε διάφορες στάμπες με δημιουργικό τρόπο. Οι πιο πυκνές και πλούσιες υφές στα υφάσματα της εποχής, καθώς και μερικά καθαρά χειμωνιάτικα κομμάτια, όπως τα puffer τζάκετ, συνδυάζονται μεταξύ τους εύκολα, δημιουργώντας το απαραίτητο ζεστό layering, ενώ το fit είναι και πάλι άνετο.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα απαλά high-quality υφάσματα από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, με το χαρακτηριστικό άρωμα καθαριότητας των Dirty Laundry. Creative director της καμπάνιας είναι ο Κώστας Αγγελετάκης, φωτογράφος ο Γιώργος Καπλανίδης από τη @thisisnotanotheragency, Cinematographer η Ιωάννα Τσουκαλά και Fashion Editor ο Alex Petsetakis.