Η Calvin Klein παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο στο κίνημα #mycalvins, «The Language of Calvin Klein», μία καμπάνια που εμβαθύνει περισσότερο στον κόσμο του brand και τις φιλοσοφίες του, οι οποίες ενθαρρύνουν το self-expression. Συγκεκριμένα, οι φωτογράφοι Renell Medrano και Hong Jang Hyun ένωσαν τις δυνάμεις τους με το σκηνοθετικό δίδυμο Rubberband προκειμένου να απαθανατίσουν ένα διεθνές cast καλλιτεχνών και δημιουργών, αποτυπώνοντας την ξεχωριστή γλώσσα έκφρασης του καθενός σε ρεαλιστικά σενάρια.

Επίσης, πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι και οι νέες Fall/Winter 2021 συλλογές Calvin Klein Jeans και Calvin Klein Underwear, που περιστρέφονται γύρω από τα modern essentials με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και τη μινιμαλιστική προσέγγιση. Τα Calvin Klein Underwear και συγκεκριμένα η σειρά Modern Cotton περιλαμβάνει απαλά βαμβακερά κομμάτια με το αυθεντικό Calvin Klein logo, ενώ η Modern Structure περιλαμβάνει αυστηρές σιλουέτες από βιώσιμα υλικά.

Στα Calvin Klein Jeans, τα t-shirts και τα hoodies τιμούν το εμβληματικό monogram της μάρκας, ενώ από τη συλλογή δεν λείπουν και τα cropped denim jackets σε πιο χαλαρές εφαρμογές, αλλά και τα Straight Jeans των 90s που επιστρέφουν δυναμικά. Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στο Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Σημειώνεται ότι αποκλειστικός διανομέας του brand της Calvin Klein είναι η Sarkk ΑΒΕΕ.