Η Pharmasept συστήνει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Balance, που αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για ξηρές έως πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Το κύριο μέλημα της νέα σειράς Balance, είναι η προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις, διατηρώντας την ισορροπία του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με τον ισχυρό πρεβιοτικό παράγοντα Biolin, στις ήδη υπάρχουσες εξειδικευμένες Pharmasept φόρμουλες, ενισχύοντας τους ευεργετικούς μικροοργανισμούς του οικοσυστήματος. Ο πρεβιοτικός παράγοντας Biolin φροντίζει και ισορροπεί το οικοσύστημα των δισεκατομμυρίων μικροοργανισμών που κατοικούν στο δέρμα, ενώ παράλληλα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα φιλικό προς το μικροβίωμα και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του και συνεπώς στην επίτευξη και διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας.

Η σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα που διαθέτουν την ίδια φιλοσοφία δράσης, εμπεριέχουν το πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης Pharmasept και απευθύνονται σε διαφορετικά σημεία του σώματος με αντίστοιχα εξειδικευμένα δραστικά συστατικά. Η σειρά αποτελείται από τα ακόλουθα προϊόντα: Το Balance Shower Gel, το Balance Intim Gel, το Balance Mild Deo Roll-On, το Balance Body Cream και το Balance Gentle Spray. Όλα τα προϊόντα είναι καθημερινής χρήσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια.