Η Adidas, σε συνεργασία με τον Paul Pogba και τη Stella McCartney δημιούργησαν το πρώτο 100% vegan ποδοσφαιρικό παπούτσι. Ειδικότερα, το Paul Pogba x Αdidas by Stella McCartney Predator Freak είναι ένα limited edition και gender neutral παπούτσι ποδοσφαίρου και η πιο πρόσφατη έκδοση του εμβληματικού Predator, που συνδυάζει τον ξεχωριστό σχεδιασμό, την καινοτομία και τις βιώσιμες αξίες της Stella McCartney, με το εκφραστικό στυλ και τις απαιτήσεις στην απόδοση του νικητή του Πρωταθλητή Κόσμου και παίκτη της Manchester United, Paul Pogba.

Tο Paul Pogba x Αdidas by Stella McCartney Predator Freak προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της σειράς Predator, με υλικά και συστατικά που έχουν αναλυθεί προσεκτικά, ώστε να ικανοποιούν τόσο τα vegan standard, όσο και τα κορυφαία standard απόδοσης. Το χαρακτηριστικό σχέδιο με το λευκό Primeknit στο επάνω μέρος είναι διακοσμημένο με λεοπάρ και Earth Protector μοτίβα.

Οι λαστιχένιες τάπες Adidas Demonskin είναι ρυθμισμένες μέσω αλγορίθμου για να παρέχουν βελτιωμένους ελιγμούς και έλεγχο της μπάλας και δίνουν μια πορτοκαλί πινελιά στο παπούτσι. Το χαρακτηριστικό design Αdidas by Stella McCartney περιλαμβάνει ένα ιριδίζον φινίρισμα και μια μεταλλική πλάκα με ombré χρωματικές λεπτομέρειες που θυμίζουν ουράνιο τόξο. Το limited edition Paul Pogba x Αdidas by Stella McCartney Predator Freak είναι διαθέσιμο στο Αdidas.gr.