Η MAC παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Aute Cuture με πρωταγωνίστρια τη record-breaker της μουσικής βιομηχανίας Rosalίa, η οποία έχει καταφέρει να φέρει την ισπανική της κληρονομιά στη σύγχρονη εποχή με το δικό της τρόπο. Όπως αναφέρει το brand, «στο επίκεντρο της συλλογής βρίσκονται τα χαρακτηριστικά φλογερά χείλη της Rosalίa» που αποτυπώνονται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις του Retro Matte Liquid Lipcolour, τρεις αποχρώσεις του Matte Lipstick και σε μία απόχρωση του Amplified Lipstick, όλα σε κόκκινες και haute nude αποχρώσεις.

H συλλογή περιλαμβάνει, επίσης, την Eye Shadow Next x 10: R παλέτα με υψηλή απόδοση αποχρώσεων, αλλά και ιδιαίτερες υφές. Τέλος, τη συλλογή συμπληρώνει το liquid-powder highlighter, το οποίο μέσω πολυπρισματικών αντανακλάσεων, σχηματίζει και αναδεικνύει το πρόσωπό, κάνοντας το λαμπερό και φωτεινό.

Σημειώνεται, ότι η συλλογή MAC Aute Cuture συμπεριλαμβάνει και μια σειρά από limited edition βερνίκια νυχιών. Το nail style της Rosalia αποτυπώνεται σε έξι διαφορετικά βερνίκια νυχιών και δύο συνδυασμούς διακοσμητικών κρυστάλλων για τα νύχια – και τα δύο διατίθενται σε ειδικά σχεδιασμένη πολυτελή συσκευασία σε τόνους του χρυσού. Τα βερνίκια νυχιών της συλλογής συνδυάζουν πλούσιο χρώμα σε τρία high-gloss φινιρίσματα, κρεμώδες, περλέ και μεταλλικό.