Μια ιστορική αναδρομή από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας της επιχείρησης μέχρι σήμερα, πραγματοποιεί η Estée Lauder, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες ημερομηνίες-ορόσημα από το 1946, όταν τότε η Estée Lauder, ιδρύτρια του ομώνυμου brand ξεκίνησε την επιχείρησή της με τέσσερα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας.
Η Estée Lauder, ήταν μια γυναίκα με όραμα αποτελώντας πρότυπο για πολλούς.

Η εμβληματική Αμερικανίδα επιχειρηματίας είχε μια έμφυτη κατανόηση για το
«τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες», καθιστώντας την από κάθε άποψη μπροστά για την εποχή της. Ηταν πρωτοπόρος στην περιποίηση της επιδερμίδας, μια λάτρης αλλά και «μύτη» της αρωματοποιίας, εξαιρετική έμπορος αλλά και marketer.

Το 1960, μετά από πολλαπλές προσπάθειες, η Estée Lauder «έκλεισε» τον πρώτο της πελάτη στο εξωτερικό, τα Harrods του Λονδίνου. Η παγκόσμια επέκταση της μάρκας είχε ξεκινήσει δημιουργώντας μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες ομορφιάς στον κόσμο.

Σήμερα, τα προϊόντα της μάρκας Estée Lauder πωλούνται σε περισσότερες από 150 χώρες του κόσμου, προσεγγίζοντας τις γυναίκες με πολλούς τρόπους, από τα φυσικά καταστήματα μέχρι on line. «Καθώς η μάρκα γιορτάζει τα 75 της χρόνια, το όραμα της πρωτοπόρου ιδρύτριας της συνεχίζει να θέτει πρότυπα μέχρι και σήμερα για τη βιομηχανία ομορφιάς», αναφέρει η εταιρεία.