Η Sephora διοργάνωσε το Xmas Press Day που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στο Golf Γλυφάδας- Prive. Η ομάδα των Sephora Greece με άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση παρουσίασε ζωντανά, στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν, τα νέα προϊόντα στις κατηγορίες make up, skincare και haircare, καθώς και τα νέα λανσαρίσματα για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2021, όπως και νέα brands που διατίθενται αποκλειστικά στα Sephora. Πρωταρχική θέση στο φετινό Xmas Press Day είχαν τα νέα χριστουγεννιάτικα προϊόντα Sephora Collection για περιποίηση προσώπου και σώματος, αλλά και για χριστουγεννιάτικα make up looks.

Η Benefit παρουσίασε τα προϊόντα φρυδιών σε νέες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που έρχονται στα Sephora, ενώ το stand της Benefit περιελάβανε υπηρεσίες φρυδιών στους καλεσμένους του event. Ξεχωριστή θέση στο event είχε το νέο brand από την Selena Gomez, το Rare Beauty, αλλά και το skincare brand, Drunk Elephant, τα προϊόντα των οποίων διατίθενται αποκλειστικά στα Sephora Greece.

Παρουσιάστηκαν, επίσης προϊόντα της κατηγορίας Haircare με πρωταγωνιστές τα brands Olaplex, Briogeo, Moroccanoil και Sephora Collection Haircare. Σημειώνεται ότι θετικά σχόλια απέσπασε το πρόγραμμα ευθύνης των Sephora «Good For», με την περιβαλλοντική δέσμευση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο για την προστασία και διαφύλαξη της υγείας και της ομορφιάς του πλανήτη. Όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο Xmas Press Day θα είναι σύντομα διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora, στο sephora.gr και στο Sephora Greece Mobile App.