Η Vogue Greece παρουσιάζει το πρώτο της σόλο ανδρικό εξώφυλλο με τον Jared Leto, ο οποίος ποζάρει στον φακό του διάσημου φωτογράφου Chris Colls «για το πιο ανατρεπτικό cover story της καριέρας του, μια ωδή στο ανδρικό στιλ που σπάει τα στερεότυπα».

Ο εκκεντρικός ηθοποιός και τραγουδιστής, μίλησε αποκλειστικά στην International Editor at Large της Vogue Greece, Sarah Bailey, για την επερχόμενη ταινία του Ridley Scott, House of Gucci, στην οποία πρωταγωνιστεί ως Paolo Gucci, εγγονός του ιδρυτή, Guccio Gucci. Με εξομολογητική διάθεση, μίλησε μεταξύ άλλων, για την ταραχώδη ζωή του και την αγωνίστρια μητέρα του.

«Εδώ στη Vogue Greece είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για πρώτη φορά στη διάρκεια της διαδρομής μας, έχουμε το πρώτο σόλο ανδρικό εξώφυλλο, με έναν καλλιτέχνη που τόσο με τη μουσική του, όσο και με την οσκαρική ερμηνεία του στο Dallas Buyers Club μας άγγιξε βαθιά και ουσιαστικά», αναφέρει η Editor in Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου. Το ιστορικό τεύχος Νοεμβρίου της Vogue Greece με την αποκλειστική συνέντευξη και την απολαυστική φωτογράφιση του Jared Leto κυκλοφόρησε στα περίπτερα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου μαζί με την «Καθημερινή».