Ο ταλαντούχος, ανερχόμενος μουσικός Good Job Nicky είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Superdry AW21. Ειδικότερα, αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη φωτογράφιση, αλλά και στο τηλεοπτικό σποτ της νέας συλλογής που περιλαμβάνει τα street και urban κομμάτια του φετινού χειμώνα.

Το shooting πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Καλών Τεχνών, ένα σημείο της πόλης «που πλημμυρίζει με δημιουργικότητα, φαντασία, out of the box σκέψη, όσα θέλουμε να εμπνέουν τους ανθρώπους που επιλέγουν να φορέσουν τα ρούχα της Superdry AW21 collection», αναφέρει το brand. Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Γιώργος Καπλανίδης και το βίντεο η Εύα Μπαλάση.

Τα looks της συλλογής Superdry AW21 είναι διαθέσιμα στα Superdry stores σε The Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς, Χαλκίδα, Πάτρα, Χανιά, Χαλκίδα, Ρόδος, Ρέθυμνο, στα πολυκαταστήματα Αttica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη), στα Sagiakos Stores στο Athens Metro Mall, στα Rossidis stores στην Ξάνθη, στο Yours στη Λάρισα και online στα Bloobox.gr, Duomo.gr, Jeanious.gr, Nodus-shop.gr, Passadena.gr και R-shop.gr.