Η ιστορική αλυσίδα Kalogirou, για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 παρουσιάζει τη νέα καμπάνια «The Magical Forest», μέσα από την οποία αποκαλύπτεται η μαγεία της φύσης. Η ιστορία της νέας καμπάνιας Kalogirou εξελίσσεται στο δάσος, όπου μια παρέα φίλων περνά την ημέρα της ανάμεσα στα δέντρα και τη λίμνη, μαγεμένη από την ομορφιά της φύσης.

Οι εικόνες από τα τοπία εναλλάσσονται καθ΄όλη τη διάρκεια του film, ενώ όσο η ιστορία εξελίσσεται, ο θεατής μεταφέρεται σ΄ένα ονειρεμένο τοπίο, όπου οι πρωταγωνιστές γίνονται σταδιακά ένα με τη φύση. Τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της Kalogirou είναι παρόντα σε όλο το «μαγευτικό ταξίδι» των πρωταγωνιστών και δένουν αρμονικά με το τοπίο.

Η Kalogirou, μέσα από τη νέα της καμπάνια υπογραμμίζει τη σημασία της φύσης, «η οποία ουσιαστικά είναι προέκταση του εαυτού μας, όπως ακριβώς και τα υποδήματα του brand, που μας οδηγούν σε ένα απελευθερωτικό μαγικό ταξίδι απαράμιλλου στυλ και κομψότητας». Το film γυρίστηκε από τον Χρήστο Θεολόγου, ενώ φωτογράφος της καμπάνια είναι η Rene Hebermacher. Σημειώνεται ότι το brand Kalogirou ανήκει στον όμιλο Fais.