Τo επικείμενο λανσάρισμα ενός νέου private label ανακοίνωσε η εταιρεία υποδημάτων Foot Locker. Με την ονομασία Lckr, η νέα μάρκα casual ρούχων για άνδρες και γυναίκες δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει συμπληρωματικά στα προϊόντα που προσφέρει σήμερα η γνωστή αλυσίδα, ενώ σήμερα, 20 Οκτωβρίου, αναμένεται το λανσάρισμά της.

Με το ντεμπούτο της, η Lckr στόχο έχει να προσφέρει lifestyle pieces, συμπεριλαμβανομένων σετ fleece με πουλόβερ και φούτερ, φούτερ με φερμουάρ, παντελόνια cargo και ασορτί σετ μπουφάν και παντελόνια. Τα διαθέσιμα χρώματα ποικίλλουν, από ουδέτερες έως εποχιακές αποχρώσεις του Dusty Rose, του Bombay Brown και του Bloodstone.

«Στο Foot Locker διευρύνουμε την ποικιλία μας συνεχώς, για να είμαστε βέβαιοι ότι ικανοποιούμε τις εξελισσόμενες απαιτήσεις όλων των πελατών μας», δήλωσε ο Bryon Milburn, Γενικός Διευθυντής της Foot Locker. «Σήμερα, βλέπουμε οτι η ανάγκη για άνεση και η αποδοχή του casual ντυσίματος είναι πιο έντονη από ποτέ. Με τη Lckr, έχουμε δημιουργήσει μια βασική σειρά, που δίνει στους πελάτες μας έναν διαφορετικό τρόπο να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στυλ», συμπληρώνει.

Σημειώνεται, ότι η καμπάνια για την κυκλοφορία του νέου brand υποστηρίχθηκε από τον Gunna, τον μουσικό και ράπερ, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Foot Locker. Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης, ο μουσικός Tone Stith, η ηθοποιός Paigion Walker και ο παρουσιαστής Eutel Wallace. Η πρώτη συλλογή Lckr θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα Foot Locker σε όλο τον κόσμο, καθώς και διαδικτυακά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ νέες συλλογές αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους και μέσα στο 2022.

(Πηγή: FashionNetwork)