Η Calvin Klein ανακοινώνει το λανσάρισμα του project CKunfiltered Jeans, μία σειρά από video series που απαντούν στην πιο συχνή ερώτηση της Google αναφορικά με τα jeans. Το denim είναι ουσιώδους σημασίας στο DNA της Calvin Klein και τα video σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν και να προτρέψουν το κοινό να φοράει jeans με περισσότερη αυτοπεποίθηση και φαντασία.

Τα videos έχουν πρωταγωνίστρια την Nell Kalonji, μια στυλίστρια με έδρα το Λονδίνο και ιδρυτικό μέλος του Rubric Initiative, ενός οργανισμού που σκοπό έχει να στηρίξει τη νέα γενιά diverse ταλέντων και να διευκολύνει την είσοδό τους στο χώρο της μόδας. Η Kalonji εκφράζει το style της μέσω 4 θεμάτων: mom jeans, skinny jeans, boyfriend jeans και below-the-knee, τα οποία καθορίστικαν από κοινού με τη δημιουργική ομάδα της Google.

Τα κομμάτια αποτίουν φόρο τιμής στα 90s με high-rise, boyfriend, baggy και skinny σιλουέτες. Τα mom jeans φέρουν vintage επιρροές στη γραμμή, ενώ τα dad jeans έχουν ένα πιο χαλαρό και oversized αέρα. Η ευέλικτη high-rise straight σιλουέτα, που έγινε διάσημη στα 80s επιστρέφει δυναμικά με στενή εφαρμογή και μήκος έως τον αστράγαλο. Τέλος, η denim συλλογή ολοκληρώνεται με τα skinny jeans και τις διάφορες εκδοχές τους (relaxed ή super stretch). Σημειώνεται ότι το brand της Calvin Klein ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Sarkk.