Μια διαφορετική συνεργασία, με το brand καλλυντικών ColourPop, ανακοίνωσε το NBA, μέσω της οποίας αποτίνει φόρο τιμής σε έξι από τις μεγαλύτερες του ομάδες, τη Boston Celtics, τη Chicago Bulls, τη Dallas Mavericks, την Golden State Warriors, τη Los Angeles Lakers και τη Miami Heat.

Κάθε μία από τις ομάδες αυτές θα αποκτήσει τη δική της συλλογή με βάση τα χρώματά της. Αν και η ColourPop έχει ξεκινήσει πολλές συνεργασίες από το 2014 που δημιουργήθηκε, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με έναν αθλητικό οργανισμό. Η συλλογή περιλαμβάνει πολλά από τα best-seller προϊόντα της μάρκας, όπως τις παλέτες με σκιές ματιών, gel liners, glitter προσώπου και αυτοκόλλητα προσώπου.

Η συλλογή της κάθε ομάδας έχει παλέτα με σκιές ματιών με εννέα χρώματα σε ματ και λαμπερές αποχρώσεις βασισμένες στα χρώματα της ομάδας, αλλά και κάποια ουδέτερα χρώματα, ενώ η συσκευασία θα έχει τα λογότυπα της ομάδας. Το ΝΒΑ δεν έχει ξανασυνεργαστεί με brand ομορφιάς, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι το περασμένο φθηνόπωρο συνεργάστηκε με τη Louis Vuitton και τον Δεκέμβριο με την Hugo Boss. Η συλλογή ColourPop x NBA θα λανσαριστεί στις 15 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στον ιστότοπο του ColourPop.

(Πηγή: WWD)