H εταιρεία Korres ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας προϊοντικής κατηγορίας για τα βρέφη. To baby universe της Korres, έχει στην «αγκαλιά» του τη σειρά καθημερινής φροντίδας με έως 96,3% ποσοστό ευεργετικής φυσικότητας, βασισμένη στα υψηλής καθαρότητας φυτικά έλαια καρύδας και αμυγδάλου, ενώ για πρώτη φορά εισέρχεται στο φαρμακείο, μία συλλογή ειδών από 100% οργανικό βαμβάκι.

Στα βρεφικά προϊόντα της Korres περιλαμβάνεται η κρέμα αλλαγής πάνας και το βρεφικό αφρόλουτρο + σαμπουάν, ενώ η συλλογή ειδών από 100% οργανικό βαμβάκι περιλαμβάνει τα 4x Gift Sets με τα Welcome Baby Essentials (καλτσάκια, σκουφάκι και κορμάκι), τα Baby Wash + Dress (παντελόνι και μπλουζάκι), το Baby’s Cozy World (κουβέρτα και μουσελίνα αγκαλιάς) και το Baby’s First Walk (μουσελίνα φασκιώματος και σαλιάρα).

Για τις περιπτώσεις αδυναμίας θηλασμού, η Korres λανσάρει το Korres Bio Milk, από πιστοποιημένο βιολογικό αγελαδινό γάλα, με βιολογικές εδώδιμες ίνες Bio-GOS, υψηλής ποιότητας πρωτεϊνες, εύπεπτους υδατάνθρακες, και υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια. Τέλος, στα Βρεφικά Προϊόντα Accessories περιλαμβάνονται μπιμπερό κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο ή βοριοπυριτικό γυαλί, καθώς και θηλές από υψηλής ποιότητας σιλικόνη.