Η Pepe Jeans London παρουσιάζει το δεύτερο κεφάλαιο της συνεργασίας της με τον βρετανό φωτογράφο Brooklyn Beckham, συνοδευόμενο αυτή τη φορά από την αρραβωνιαστικιά του, την Αμερικανίδα ηθοποιό και σκηνοθέτρια Nicola Peltz.

Μέσα από τις εικόνες του φωτογραφικού διδύμου Luigi & Iango, καθώς και το βίντεο της καλλιτέχνιδος Zhamak Fullad, η καμπάνια εξυμνεί τη δύναμη του «μαζί» με μια διάθεση «νοσταλγίας του σήμερα», εμπνευσμένη από το εμβληματικό DNA της Pepe Jeans London που βασίζεται στη μόδα του denim. Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Petlz, μοιράζονται τον ξεχωριστό δεσμό τους μέσα από τις φωτογραφίες και το βίντεο που αποτυπώνουν τη δύναμη του «μαζί».

Ο Brooklyn και η Nicola φορούν βασικά κομμάτια της συλλογής Φ/Χ 2021, όπως iconic τζιν κομμάτια, το ανδρικό t-shirt με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Pepe Jeans London, το γυναικείο μπουφάν Perfecto από οικολογικό δέρμα και το γυναικείο εμπριμέ puffer jacket. Σημειώνεται ότι το brand της Pepe Jeans ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade.