Η Εβδομάδα Μόδας της Φρανκφούρτης θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Ιανουάριο με φυσική παρουσία, φιλοξενώντας 5 εμπορικές εκθέσεις, τρία συνέδρια, runways και events, με κεντρική ιδέα τη βιωσιμότητα και την υποστήριξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Η έκθεση Val:ue θα πραγματοποιηθεί 18 με 20 Ιανουαρίου και αποτελεί μία εμπορική και επιχειρηματική πλατφόρμα για premium fashion brands και εκπροσώπους λιανικής από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Είναι η τέλεια λύση για αγοραστές και το μέρος, όπου μπορούν να βρεθούν μαζί μεγάλα διεθνή brands και ανερχόμενες ανεξάρτητες ετικέτες. Είναι επίσης το σημείο, όπου η διεθνής κοινότητα μόδας συγκεντρώνεται και δείχνει πώς θα είναι το μέλλον της βιομηχανίας.

Η έκθεση εστιάζει σε σύγχρονα θέματα, όπως η υπεύθυνη χρήση των πόρων, οι αποτελεσματικοί τρόποι αύξησης της βιωσιμότητας, οι νέες ιδέες εφοδιαστικής αλυσίδας, οι καινοτομικές ιδέες για ψηφιακό μετασχηματισμό και οι επιτυχημένες στρατηγικές πωλήσεων του αύριο. Αντίστοιχα, η έκθεση Neonyt θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ημερομηνίες, φιλοξενώντας ως εκθέτες sustainable contemporary fashion and accessories brands, ενώ επισκέπτες θα είναι εκπρόσωποι λιανικής από την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.