Ο όμιλος Estée Lauder Companies και η Estée Lauder Hellas πραγματοποιούν και φέτος τον Οκτώβριο, την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Η ελληνική πρωτοβουλία της Estée Lauder Hellas με το εμβληματικό Pink Ribbon Bracelet, από το 2005 που ξεκίνησε έχει γίνει πλέον θεσμός, ενώ το βραχιόλι φιλοτεχνεί ο γνωστός σχεδιαστής Dukas, ο οποίος εμπνέεται από την «πλαστικότητα» της εμβληματικής ροζ κορδέλας.

Το μήνυμα της καμπάνιας θα επικοινωνηθεί και φέτος από την Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Ελένη Μενεγάκη, η οποία φωτογραφίζεται με τον σχεδιαστή Duka, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι για το 2021, συμβάλλοντας στην διάδοση του μηνύματος #TimeToEndBreastCancer. Τη φετινή φωτογράφηση της καμπάνιας ανέλαβε ο βραβευμένος φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός.

Τα έσοδα από την πώληση του νέου βραχιολιού, το οποίο είναι διαθέσιμο από 1/10, τόσο σε φυσικά όσο και ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών, αλλά και σε επιλεγμένα φαρμακεία, θα διατεθούν και φέτος για την οικονομική ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ).