Η νέα σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων The Skin Pharmacist, αναπτύχθηκε από τη φαρμακευτική βιομηχανία InterMed για να δώσει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε δερματικό ζήτημα. Η νέα μάρκα Τhe Skin Pharmacist θα υποστηριχθεί από ένα 360ο πλάνο επικοινωνίας, που περιλαμβάνει τηλεόραση, περιοδικά, ραδιόφωνο και digital. Το concept της καμπάνιας και η επιμέλεια έχει γίνει από την AirParis, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Foss Productions.

Μέσα από την καμπάνια, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάιο και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, στόχος της InterMed είναι να αναδείξει τις διαφορετικές κατηγορίες, όπου μπορεί ο καταναλωτής να αναζητήσει στο φαρμακείο για να δώσει λύση σε δερματικά ζήτημα διότι, όπως επισημαίνει η εταιρεία «η σωστή φροντίδα του δέρματος και η λύση των δερματικών ζητημάτων είναι απαραίτητη, καθώς το δέρμα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού σε εξωτερικές επιθέσεις και αποτελεί τον καθρέφτη της υγείας του οργανισμού».

Σύμφωνα με την Intermed, η καθαρότητα των διαφημιστικών υλικών αντικατοπτρίζει τις καθαρές φόρμουλες, όπου περιλαμβάνουν συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας με τεκμηριωμένα οφέλη για το δέρμα, αποκλείοντας τα συστατικά εκείνα που μπορεί να δημιουργήσουν ξηρότητα ή ερεθισμό όπως οινόπνευμα, ορυκτέλαια ή χρωστικές.