Η ιαπωνική μάρκα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών Shu Uemura Art of Hair, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία μέσα από τα social media της, θα μοιραστεί τα προϊόντα του brand που χρησιμοποιεί, αλλά και τις συμβουλές των hair experts της Shu Uemura για την ιδανική περιποίηση των μαλλιών.

«Είναι μια μάρκα που αγαπά τα υγιή και όμορφα μαλλιά και αναδεικνύει την περιποίηση τους σε μια μορφή τέχνης. Αυτή η φιλοσοφία με εκπροσωπεί απόλυτα και είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα: πολυτέλεια στην καθημερινότητα, με ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στα μαλλιά, αλλά και μια μοναδικά αισθησιακή και άκρως προσωποποιημένη εμπειρία», δήλωσε η Υβόννη Μπόσνιακ.

H Άννα Χαμαλέλλη, Διευθύντρια Μαρκών L’Oréal Professional Products ανέφερε από την πλευρά της: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί μέσα από αυτή τη συνεργασία πολλές γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα ανακαλύψουν αυτή την τόσο ξεχωριστή μάρκα που είναι αφιερωμένη στην τέχνη της προσωποιημένης περιποίησης των μαλλιών». Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της Shu Uemura Art of Hair, η οποία ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της L’Oréal, διατίθενται σε επιλεγμένα πολυτελή κομμωτήρια και online.