Η JNLeoussis+ σχεδίασε και υλοποίησε την online καμπάνια Triumph Talks «Embrace Change» που έτρεξε διαδικτυακά από τα τέλη Απριλίου έως και τέλος Ιουνίου 2021, με στόχο την ενημέρωση και ενδυνάμωση των γυναικείων κοινών, για λογαριασμό της Τriumph. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, έξι καταξιωμένες γυναίκες μίλησαν on-camera για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, οι κυρίες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, Ζέτα Δούκα, Τάμτα και Μάντη Περσάκη, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και εξιστόρησαν πώς κατάφεραν να αποκτήσουν μια πιο αισιόδοξη και δυναμική ματιά για τη ζωή και τα θέλω τους, αγκαλιάζοντας τις αλλαγές που τις καθόρισαν.

Η JNLeoussis+ σχεδίασε, οργάνωσε, υλοποίησε, και ήταν υπεύθυνη για όλα τα στάδια παραγωγής και δημιουργίας των επικοινωνιακών υλικών που συνόδευαν τις 6 ομιλίες – συμπεριλαμβανομένων των γυρισμάτων, του μοντάζ και post-production, της εικαστικής ταυτότητας της δράσης, καθώς και του σχεδιασμού και λειτουργίας της landing page triumphtalks.gr.

Ταυτόχρονα, η δημιουργία και η προώθηση των 6 ομιλιών ενισχύθηκε με τη χρήση bumper-ads, pre-roll videos, gif-posts, banners, PR activations, media relations, native ads αρθρογραφίας, κτλ. ανά ομιλήτρια, με αποτέλεσμα κάθε βίντεο-ομιλία ξεχωριστά, αλλά και στο σύνολό της η ενέργεια, να κερδίσει πολύ υψηλό awareness αλλά και πολύ σημαντικό engagement.