Η Tommy Hilfiger παρουσίασε διεθνώς τη νέα καμπάνια του brand για τη σεζόν Fall 2021 με τίτλο «Pass The Mic», με πρωταγωνιστές τους Yara Shahidi, Anthony Ramos, Jack Harlow, Wizkid, Kim Soo-Hyun και DJ Cassidy. Η καμπάνια υποστηρίζει την ιδέα ότι όλοι έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν και να αλλάξουν τον κόσμο αξιοποιώντας «τη φωνή τους».

Μαζί με ένα επιλεγμένο mix από diverse «φωνές», οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους μία παγκόσμια πλατφόρμα που εμπνέει την αλλαγή. Εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά, κάθε πρωταγωνιστής της καμπάνιας θα εμπνέει το κοινό ρωτώντας: Τι σας εμπνέει για να κάνετε τη διαφορά; Τι θα λέγατε εάν ο κόσμος άκουγε πραγματικά; Τι σας παρακινεί αναφορικά με το μέλλον;» Κάθε campaign video ολοκληρώνεται με τον κάθε πρωταγωνιστή να λέει, «Δίνω το μικρόφωνο σε εσένα, τί έχεις να πεις;» ενώ το κοινό θα μπορεί να ανταποκρίνεται μέσω direct message στο Tommy Hilfiger Instagram account.

«Κάθε φωνή έχει τη δύναμη να φωτίσει τον κόσμο», δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Είμαστε εδώ για να δώσουμε κυριολεκτικά το μικρόφωνο στο κοινό με σκοπό να καθοδηγήσουμε μία μακροχρόνια αλλαγή. Είμαι πολύ περήφανος που η φετινή μας συλλογή εκπροσωπείται από ένα τόσο υπέροχο και diverse group ανθρώπων».