Η Shiseido παρουσιάζει το νέο αντιγηραντικό serum Ultimate, με μια ακόμη πιο ισχυρή σύνθεση, που υποστηρίζεται από την καινοτομία Lifeblood. Βασισμένη σε περισσότερα από 25 χρόνια έρευνας, η τεχνολογία ImuGenerationRed, που διαθέτει το Lifeblood συνδέει την εσωτερική αμυντική δύναμη του δέρματος με τον σφυγμό της ζωτικής ροής για να φέρει την επιδερμίδα στην πιο ιδανική της κατάσταση. Το φυσικό πράσινο λουλουδάτο άρωμα του Ultimate, αναμειγνύεται με floral νότες που δημιουργούν μια χαλαρωτική διάθεση, ενώ οι πικάντικες νότες προσθέτουν μια διεγερτική ζωτικότητα.

Στο άρωμα ενσωματώνεται το σύμπλεγμα ImuCalmCompound της Shiseido, το οποίο ξεχωρίζει για τον συνδυασμό καταπραϋντικών αρωματικών συστατικών, όπως το Rose Element καιτο Lotus Element. Σημειώνεται επίσης, ότι η Shiseido έχει αναλάβει μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών βιώσιμης ομορφιάς με την ονομασία Sustainable Beauty Actions (SBAS). Η ανάπτυξη της βιώσιμης συσκευασίας αποτελεί μία από τις κορυφαίες της προτεραιότητες, με στόχο να φτάσει το 100% έως το 2025.

Η Shiseido λανσάρει το νέο Ultimune, με την παγκόσμια καμπάνια Power is in You. Η Ϊrsula Corberό, είναι η νέα Shiseido Global Ambassador και η βασική πρωταγωνίστρια της καμπάνιας που μαζί με τις Megan Rapinoe και Hikaru Utada, στόχο έχουν να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, αναδεικνύοντας την δύναμη της εσωτερικής ομορφιάς, που μπορεί και αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο.