Η Forel κλείνει φέτος 35 χρόνια στον χώρο της ελληνικής µόδας και το γιορτάζει με τη νέα συλλογή Forel Φθινόπωρο/ Χειµώνας 2021-2022, η οποία δανείζεται στοιχεία από περασµένες δεκαετίες, που άφησαν το αποτύπωµά τους. Στη νέα συλλογή πρωταγωνιστούν τονισµένοι ώµοι, µπλούζες από αέρινα υφάσµατα, θηλυκά ντραπέ, ροµαντική δαντέλα και τουίντ, 70s µοτίβα, διαχρονικά ταγιέρ και κολακευτικά ψηλόµεσα παντελόνια.

Η χειµερινή γκαρνταρόµπα ολοκληρώνεται µέσα από τη νέα σειρά Forel by Vassilis Zoulias, που χαρακτηρίζεται από το διαχρονικά θηλυκό και κοµψό στυλ του σχεδιαστή, µε πολυτελή υφάσµατα και ροµαντικά µοτίβα. Αναµειγνύοντας έντεχνα διαφορετικές δεκαετίες, οι δηµιουργίες της Forel by Vassilis Zoulias, διαθέτουν διαχρονικές και κολακευτικές σιλουέτες, αλλά και µια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Ο Μάκης Χατζούλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Forel, δήλωσε στο Fashion Daily ότι η capsule συλλογή Forel by Vassilis Zoulias δίνει µια «διαφορετική πινελιά» στη νέα σεζόν, επισηµαίνοντας ότι η συνεργασία με τον γνωστό σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, θα συνεχιστεί και το επόµενο διάστηµα, µε το λανσάρισµα νέων δηµιουργιών. Αναφορικά με την πορεία της εταιρείας, ο Μάκης Χατζούλας δήλωσε: «Η νέα σεζόν ξεκίνησε πολύ δυναµικά για τη Forel, µε τις πωλήσεις της να ξεπερνούν τα επίπεδα της περιόδου πριν την πανδηµία και σηµαντικό µέρος του τζίρου να προέρχεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστηµα». Σηµειώνεται ότι οι νέες συλλογές της Forel είναι διαθέσιµες στα φυσικά της καταστήµατα, αλλά και στο www.forel.gr.