Σε συνεργασία με τον όμιλο της Βιοϊατρικής προχωράει η εταιρεία Symmetria, με στόχο να δημιουργηθούν στην Ευρώπη ιατρικά κέντρα, που συνδυάζουν τη μελέτη της επίδρασης του γενετικού κώδικα στην υγεία, με τα πρωτόκολλα ομορφιάς και την αντιγήρανση.

Οι κοινοί χώροι παροχής υπηρεσιών, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, προγραμματίζεται να λειτουργήσουν στην Αθήνα, το Λονδίνο και τη Ζυρίχη. Το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει την υπογραφή της Dr.Age, η οποία εξειδικεύεται σε cosmeceuticals υψηλής τεχνολογίας και η οποία σχεδίασε τα Prime Age DNA Programs.

H καινοτομία των προγραμμάτων αυτών έγκειται στο συνδυασμό της εκτεταμένης αξιολόγησης των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), που παρέχει ο όμιλος Βιοϊατρική, με το σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων αντιγήρανσης, ομορφιάς και ευεξίας, που προσφέρει η Symmetria.

Τα Prime Age DNA Programs μπορούν να εφαρμοστούν από ειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους, σε κέντρα παροχής υπηρεσιών υγείας και ευεξίας, καθώς και σε χώρους παροχής υπηρεσιών διατροφολογίας. Στην Ελλάδα εφαρμόζονται από τη Βιοϊατρική και τη Symmetria, ενώ σύντομα θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς.