Τη συνεργασία του με την ομάδα ποδοσφαίρου Paris Saint-Germain ξεκίνησε ο οίκος Dior. Ειδικότερα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Kim Jones σχεδίασε την εμφάνιση που θα φορούν οι παίκτες της ομάδας για τις επόμενες δύο σεζόν.

Οι εμφανίσεις της ομάδας έχουν μαύρες και μπλε αποχρώσεις και είναι από casual έως επίσημες. Το leisurewear που σχεδίασε ο Jones, περιλαμβάνει ένα σακάκι Harrington, ένα πλεκτό πουλόβερ και ένα πουκάμισο πόλο, το καθένα με ένα κεντημένο σήμα «Paris Saint-Germain» και τα αρχικά «CD Icon». Τα επίσημα ρούχα, περιλαμβάνουν ένα κασμιρένιο παλτό, σακάκι, πουκάμισο και παντελόνι, ενώ τα παπούτσια είναι Dior Timeless Derby με ανάγλυφο εσωτερικό. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν μια δερμάτινη τσάντα Saddle, γραβάτα ζακάρ με λογότυπο Paris Saint-Germain, κασμίρ κασκόλ και μια ζώνη.

«Η απόφαση να συνεργαστώ με την PSG για την επίσημη ενδυμασία της ομάδας ήρθε πολύ φυσιολογικά, καθώς μοιραζόμαστε αξίες που θεωρούμε ουσιώδεις, όπως η αναζήτηση της αριστείας ή η συνεργασία και η συλλογική απόδοση», δήλωσε ο Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Christian Dior Couture, σημειώνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ο οίκος συνεργάζεται με μια ομάδα από το χώρο του αθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι πρότινος πίσω από τις ενδυμασίες της ομάδας βρισκόταν η Hugo Boss.

(Πηγή: WWD)