Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix – Synchronized Multi Recovery Complex, μια νέα συμπυκνωμένη σύνθεση για την περιοχή των ματιών, που προσφέρει γρήγορα ορατή επανόρθωση.

Το νέο προϊόν της Estée Lauder έχει Τεχνολογία Chronolux Power Signal για ταχεία ορατή επανόρθωση και δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία 360° Mesh Matrix, που προσφέρει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις μικροκινήσεις.

Το νέο, αποκλειστικά-σχεδιασμένο, μεταλλικό απλικατέρ, χαρίζει δροσερή αίσθηση στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών, μειώνοντας τη θερμοκρασία της περιοχής έως 2°C. Με καθημερινή χρήση, πρωί και βράδυ, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή, απαλή και λεία αίσθηση, οι γραμμές κάτω από τα μάτια, στο πόδι της χήνας και στο μεσόφρυο φαίνονται μειωμένες, ενώ το βλέμμα δείχνει πιο λαμπερό και αναζωογονημένο. Το Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε άλλες ρυτίδες έκφρασης όπως στις γραμμές του μετώπου και στις ρινοπαρειακές αύλακες.