Τη νέα του συλλογή για το Φθινόπωρο του 2021, Birds of a Feather, παρουσιάζει ο οίκος Dior. H συλλογή περιλαμβάνει τις νέες παλέτες 5 Couleurs Couture Birds of a Feather, με λεπτές, κρεμώδεις και πουδρένιες υφές: Η παλέτα Night Bird με μια κοραλλί απόχρωση στο κέντρο, αποκαλύπτει μια ψυχρότερη απόχρωση της βανίλιας και μια γκάμα από λαδί χρυσό, ροζ πλατινέ, πράσινο του παγωνιού και πράσινους τόνους του σκαραβαίου, ενώ η Early Bird με μια ροζ πλατινέ απόχρωση στο κέντρο, έχει ζεστούς τόνους κανέλας, βαθύ μωβ-καφέ, χάλκινο-κόκκινο και γκρι πλατινέ. Επίσης, το Diorshow 24H1 Stylo κυκλοφορεί σε ένα απαλό περλέ ροζ και δύο ιριδίζουσες αποχρώσεις: μία έντονη μπρονζέ με πράσινα και μωβ στοιχεία και μια αστραφτερή γκρι με κόκκινα και φούξια στοιχεία. Με την κρεμώδη άκρη του μολυβιού, μπορεί να εφαρμοστεί σαν ένα πέρασμα περιγράμματος από liner ή να απλωθεί σαν kohl.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης το μολύβι-κραγιόν Rouge Graphist. Με μία μόνο εφαρμογή, τα χείλη βάφονται με φωτεινές αποχρώσεις και ματ αποτέλεσμα, σε διακριτικό ρόδινο μπεζ, κοραλλί και δαμασκηνί που κινείται προς το φούξια, ενώ η εφαρμογή δεύτερης στρώσης προσφέρει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Το Rouge Dior Ultra Rouge έρχεται σε δύο νέες αποχρώσεις, σε μπορντό και ένα άγριο κόκκινο-καφέ.

Τέλος, συλλεκτικό προϊόν της φθινοπωρινής συλλογής 2021 είναι το Dior Vernis Birds of a Feather, το βερνίκι νυχιών με περλέ, δίχρωμες αποχρώσεις: Την απόχρωση Wild Wings, ένα μελιτζανί από πράσινο και κίτρινο, την Early Bird, ένα πλατινέ με ρόδινους τόνους και τη Night Bird, σε πράσινο χρυσό. «Μου αρέσει η ιδέα μιας συλλογής με συμπληρωματικά χρώματα, όπου μπορείς να συνδυάσεις ιριδίζοντα αποτελέσματα και χρωστικές σε πράσινους, ροζ, χρυσούς και πλατινέ τόνους», δηλώνει ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior.