Τον Ιανουάριο του 2019 η Under Armour ανακοίνωσε τη συνεργασία της, με τον ιδρυτή της Virgin Galactic, Sir Richard Branson, η οποία περιλαμβάνει ρούχα και υποδήματα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για τους πρώτους ιδιώτες αστροναύτες που θα φτάσουν στο διάστημα, το οποίο επιτεύχθηκε στις 11 Ιούλιου του 2021.

Μέρος αυτής της επιτυχίας επιδιώκει να γίνει και ο Αύγουστος Πανταζίδης, που αποτελεί το νέο πρόσωπο της καμπάνιας «Train What’s Under The Armour». Η καμπάνια έχει βασιστεί πάνω σε κορυφαίους αθλητές του κόσμου όπως ο Michael Phelps και Anthony Joshua, οι οποίοι μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζονται συνεχώς στα υψηλότερα επίπεδα.

Ο Αύγουστος Πανταζίδης είναι ιδιώτης υποψήφιος αστροναύτης και αστροναύτης σε αποστολές προσομοίωσης στη Σελήνη με δημοσιευμένο επιστημονικό έργο επί πανομοιότυπων γεωλογικά περιοχών του πλανήτη Άρη στην Γη. Από το 2019 έχει επιλεγεί στο πρώτο πλήρωμα εκπαιδευόμενων ιδιωτών αστροναυτών του αμερικάνικου οργανισμού Advancing Exploration, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχει ως αστροναύτης σε αποστολές προσομοίωσης μακράς διάρκειας στη Σελήνη.

Με αφορμή τον εορτασμό της πρόσφατης πτήσης του Virgin Galactic, η Under Armour x Virgin Galactic κυκλοφορεί μία περιορισμένη συλλογή ρούχων βασισμένη στην τεχνολογία UA Ruch, με σκοπό να βοηθήσει όλους του αθλητές να ξεπεράσουν τα όρια τους. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο UA Brand House Γλυφάδα. Σημειώνεται ότι η Under Armour Greece ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Fais Group.