Ο οίκος Salvatore Ferragamo λανσάρει τη νέα συλλογή Storie di Seta, που θυμίζει τα μοτίβα από κομψά μεταξωτά νήματα που διακοσμούν τα φουλάρια του οίκου. Η συλλογή αποτελείται από τέσσερα eau de parfums.

Το Giardini di Seta είναι ένα floral fruity άρωμα, από κόκκινα φρούτα που είναι βουτηγμένα στο musk, με μία γλυκόξινη φρεσκάδα από Ραβέντι, ενώ η κόκκινη και ροζ καρδιά από το άνθος Sakura είναι ενισχυμένη από θερμές, ξυλώδεις νότες από Βέτιβερ Μαδαγασκάρης. Το Giungle di Seta είναι ένα έντονο floral green μείγμα, όπου το πράσινο μπιζέλι έρχεται σε αντίθεση με την ανθισμένη παιώνια και το Musk. Το Savane di Seta είναι ένα citrus floral άρωμα, όπου τα κίτρινα λαχανικά και η συμφωνία καρότου αναμειγνύεται με τη floral καρδιά και τις πουδρέ νότες της Ίριδας, σε βάση από ινδικό σανταλόξυλο.

Τέλος, το Oceani di Seta αποτελεί μία έντονη floral υδάτινη δημιουργία, στο οποίο η κορυφή από αλμυρή συμφωνία συνδυάζεται με μανόλια στην καρδιά που ενισχύεται από ηλιοτρόπιο. Τα τέσσερα μπουκάλια έχουν ένα κομψό σχήμα σφραγισμένο με ένα ασημένιο καπάκι που έχει χαραγμένο το λογότυπο Salvatore Ferragamo.

Είναι γυάλινα και διάφανα και διακοσμημένα με μοτίβα εμπνευσμένα από τις μεταξωτές δημιουργίες του οίκου. Τα αρώματα λανσάρονται με διαφημιστική καμπάνια από την εικαστική καλλιτέχνιδα Νικολίνα Πέτολα, η οποία ερμηνεύει την ανθολογία Storie di Seta, μέσα από σουρεαλιστικά περιβάλλοντα που μετατρέπουν το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο. Τα αρώματα διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Γρ. Σαράντης.