Ο όμιλος Σαράντη βρίσκεται στη λίστα των Most Admired Companies 2021, και συγκεκριμένα στη 18η θέση, η οποία καταρτίσθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με την KPMG. Η βράβευση των Most Admired Companies 2021 πραγματοποιήθηκε χθες, στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace.

H Ελένη Παππά, Ιnvestor Relations and Corporate Communications Director, δήλωσε: «Αυτή η βράβευση έχει ιδιαίτερη αξία γιατί προέρχεται από την ίδια την αγορά, από στελέχη που αντιλαμβάνονται τις καθημερινές προκλήσεις στον χώρο του επιχειρείν και γνωρίζουν εκ των έσω τις δυσκολίες με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπος ένας μεγάλος όμιλος την τελευταία διετία, η οποία ανέτρεψε αρκετά από όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν».

Η έρευνα, αναδεικνύει κάθε χρόνο τις «Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα» και η αξιολόγηση των επιχειρήσεων γίνεται με βάση την εταιρική τους φήμη, με γνώμονα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που εγκαθίδρυσε η αμερικανική έκδοση του Fortune. Η αρχική λίστα αποτελείται από περισσότερες από 350 εταιρείες, των οποίων ο ετήσιος τζίρος κυμαίνεται άνω των 50 εκατ. ευρώ και οι οποίες καταγράφουν κερδοφορία.