Η Vans, ως action sports brand, ανακοινώνει την έναρξη δήλωσης συμμετοχών στον μουσικό διαγωνισμό, Vans Musicians Wanted 2021. Ο digital μουσικός διαγωνισμός απέκτησε διεθνή εμβέλεια για πρώτη φορά το 2020, αποτελώντας το παγκόσμιο μουσικό project του brand και μία πλατφόρμα αναγνώρισης για μουσικούς που βρίσκονται στο ξεκίνημα. Ο διαγωνισμός, σε όλα του τα στάδια, αναδεικνύει φρέσκα, νέα και «Off the Wall» ταλέντα που εκπροσωπούν όλα τα μουσικά είδη.

Για το 2021, όλες οι συμμετέχουσες χώρες ανά τον κόσμο θα προσφέρουν σε καλλιτέχνες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, την ευκαιρία να προβληθούν παγκοσμίως και τη δυνατότητα να μοιραστούν τη σκηνή με τον Yungblud, τον Βρετανό καλλιτέχνη που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής. Οι νικητές θα κερδίσουν επίσης προϊόντα Vans, εξοπλισμό Kramer, ένα ξεχωριστό πακέτο Premium TuneCore, παγκόσμια διανομή της μουσικής τους και μια θέση σε Spotify Playlist.

Το 2020, ο διαγωνισμός Vans Musicians Wanted συγκέντρωσε περισσότερες από 22.000 συμμετοχές καλλιτεχνών παγκοσμίως. Φέτος, το cast των κριτών που θα συμμετέχει, μαζί με το brand, στη διαδικασία επιλογής των νικητών θα αποτελείται από τους Denzel Curry, Julia Michaels, Sean Miyashiro, και Yungblud. Οι πέντε top φιναλίστς από κάθε περιοχή θα εμφανιστούν στα Vans Musicians Wanted virtual concert series, που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο, ενώ παράλληλα, θα επιλεγούν και άλλοι νικητές ανά περιοχή.