Ο οίκος Cartier παρουσιάζει τη νέα συλλογή αρωμάτων Rivieres de Cartier που αντικατοπτρίζουν «την άγρια ομορφιά του νερού», που σύμφωνα με την αρωματοποιό του οίκου, Mathilde Laurent, «είναι ο πρώτος καθρέφτης του ανθρώπου». Η συλλογή αποτελείται από τρία αρώματα που αποτίουν φόρο τιμής στη φύση και στα ποτάμια της.

Το Rivières De Cartier Allégresse είναι ένα φωτεινό και χαρούμενο άρωμα με τουμπερόζα, petitgrain, περγαμόντο, και δροσερές νότες φραγκοστάφυλου, το Rivières De Cartier Incouciance είναι ένα ελέυθερο και γλυκό άρωμα με ανθισμένα λουλούδια – ίριδες, βιολέτες και νότες οπωροφόρων δέντρων και το Rivières De Cartier Luxuriance χαρακτηρίζεται ως γενναιόδωρο και περίπλοκο, με φτέρη, μαστιχόδεντρο, δρυς, δενδρολίβανο, άγρια βότανα και γεράνι.

Τα μπουκάλια των αρωμάτων είναι refillable μπουκάλια, με ελαφρύτερο και παστέλ γυαλί, καθώς ο οίκος Cartier περιορίζει συνειδητά το αποτύπωμα άνθρακα. Με γνώμονα τον ίδιο περιβαλλοντικό στόχο, οι συσκευασίες από χαρτόνι, που προέρχονται από αειφόρα δάση, είναι κατασκευασμένες από ένα μόνο υλικό και είναι πλέον μικρότερες σε μέγεθος. Σημειώνεται ότι το brand του οίκου Cartier ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Σαράντης.