H Swatch παρουσιάζει τη νέα Space Collection που αποτίνει φόρο τιμής στη NASA και παράλληλα συστήνει το νέο κεφάλαιο της Biocheramic, που με δύο τρίτα κεραμικό και ένα τρίτο βιολογικής προέλευσης πλαστικό, αποτελεί ένα υλικό που είναι απαλό στην υφή, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό. Τρία από τα πέντε ρολόγια της συλλογής έχουν στοιχεία υλικών βιολογικής προέλευσης και είναι εμπνευσμένα απευθείας από τις στολές των αστροναυτών της NASA.

Τη συλλογή αποτελούν, το Big Bold Chrono «Extravehicular» που αντλεί έμπνευση από τη θρυλική λευκή διαστημική στολή, το Big Bold Chrono «Launch», που με το έντονο πορτοκαλί χρώμα προσομοιάζει την ορατή από μακριά στολή των αστροναυτών κατά την εκτόξευση στο διάστημα, ενώ τo Big Bold «Jumpsuit» είναι εμπνευσμένο από τις καθημερινές μπλε ολόσωμες στολές που φορούν οι αστροναύτες για τις συνεντεύξεις τύπου ή για να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της NASA.

Και τα τρία ρολόγια έχουν κάσα διαμέτρου 47mm και τζάμι από βιολογικής προέλευσης πλαστικό. Η Swatch Space Collection ολοκληρώνεται με τα Take Me To The Moon (μοντέλο κατηγορίας Gent) με διαφανή κάσα ρολογιού, καθώς και το Space Race (μοντέλο κατηγορίας New Gent) με καντράν σε ασημί απόχρωση και εφέ καθρέπτη.