Η La Roche-Posay και ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ενημέρωση και τη σωστή αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών στο δέρμα. Αποστολή της La Roche-Posay είναι να αλλάξει τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος και πόσο μάλλον του ασθενούς με καρκίνο, που ενδέχεται να βιώσει αλλαγές οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Δύο στους τρεις ασθενείς, που υποβάλλονται σε οποιαδήποτε θεραπεία κατά της νόσου, υποφέρουν από ανεπιθύμητες ενέργειες στο δέρμα τους, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι επίμονες ή και μόνιμες. Μέσα από τη συνεργασία με τον Αντίνοο Αλμπάνη, η La Roche-Posay στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών τόσο κατά τη διάρκεια των θεραπειών, όσο και στην περίοδο της αποθεραπείας.

Η brand manager της La Roche-Posay, Μαριάνα Χαντάντ, δηλώνει: Η συνεργασία μας με τον Αντίνοο Αλμπάνη αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών της La Roche-Posay για τη φροντίδα του δέρματος του ογκολογικού ασθενούς. Με τον Αντίνοο Αλμπάνη έχουμε κοινές αξίες, ενώ ο ίδιος μιλά ανοιχτά για τη δική του προσωπική ιστορία, εμπνέοντας και μεταφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε ασθενείς στην Ελλάδα».