Η Η&Μ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Keith Haring, ο οποίος είναι γνωστός για την ευρέως αναγνωρίσιμη τέχνη του, που θα αποτυπώνεται σε κομμάτια υψηλής ποιότητας για streetwear εμφανίσεις. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η H&M, παρουσιάζει μια ανδρική συλλογή που αποτελείται από hoodies, t-shirts και άλλα κομμάτια, αξιοποιώντας τα εμβληματικά σχέδια του Αμερικανού θρύλου της pop art.

Η συλλογή διαθέτει μια σειρά από must have streetwear κομμάτια όπως παπούτσια, σορτς και πανωφόρια με τα χαρακτηριστικά Haring prints. Η καμπάνια απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Theo Wenner και αποτυπώθηκε από δύο επερχόμενους Αμερικάνους καλλιτέχνες, ενώ η τοποθεσία της φωτογράφησης είναι η περίφημη τοιχογραφία «Crack is Wack» στο ανατολικό Harlem, ένα ορόσημο κατά μήκος του δρόμου FDR της Νέας Υόρκης.

Ο Keith Haring εφηύρε τη δική του μοναδική «οπτική» γλώσσα, ενσωματώνοντας το χιούμορ και τη σημειολογία, καθώς και κοινωνικά μηνύματα στα έργα του, τα οποία έχουν μια σπάνια διαχρονικότητα. Η συλλογή είναι διαθέσιμη online στο hm.com από την 1η Ιουλίου και το αμέσως επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα.