Η Salty Bag, σταθερός χορηγός της Spetses Classic Yacht Regatta, φέτος εµπνέεται από το παρελθόν της ναυτοσύνης και µεταφέρει ηχηρά µηνύµατα για το καλύτερο µέλλον όλων. Η Salty Bag δηµιούργησε την τσάντα Tritone (Τρίτων), µια minimal τσάντα ώµου, που το σχήµα της παραπέµπει στην πρύµνη του θρυλικού σκάφους Riva Tritone του 1958, αποτίνοντας φόρο τιµής στο αγαπηµένο σκάφος της πριγκιπικής δυναστείας τους Μονακό.

H Tritone της Salty Bag δηµιουργήθηκε από παροπλισµένα ιστιοπλοϊκά πανιά, το υλικό σήµα κατατεθέν της Salty Bag, τα οποία ράφτηκαν µε τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύουν το σχήµα της πρύµνης του Riva Tritone, ενώ η µαλακή και εύχρηστη λαβή της, είναι από παλιές ζώνες ασφαλείας αυτοκινήτων.

Για τη δηµιουργία της Tritone, η Salty Bag επέλεξε να συνεργαστεί µε την Κερκυραία εικαστικό Μαριάννα Μπότη, τελειόφοιτη του University of Arts London, η οποία, στην πτυχιακή της «We Can Save the World», επένδυσε µε graffiti και stencil το πανί, ώστε ως τσάντα να µεταφέρει θετικά µηνύµατα για την καταπολέµηση της κλιµατικής κρίσης. Τέλος, η Salty Bag προσδιόρισε το αποτύπωµα των graffiti κατά την παραγωγή των τσαντών, χρησιµοποιώντας τους δείκτες σχετικής έρευνας που έχει εκδώσει η αµερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) και αποµείωσε τις εκποµπές της µέσω του πιστοποιηµένου από την WWF διεθνούς οργανισµού αποµείωσης εκποµπών, The Gold Standard.