Η Longchamp παρουσιάζει τη σειρά Le Foulonné, μια από τις δερμάτινες υπογραφές του οίκου, η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 1978 και δημιουργήθηκε με μια τεχνική που ενισχύει την απαλότητα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα που εκτός από ελαστικό και απαλό στην αφή, είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Η Longchamp επανεξετάζει τη Le Foulonné σε μια σειρά από νέα, βασικά σχέδια τα οποία αναδεικνύουν την ομορφιά του δέρματος. Τα νέα σχέδια της σειράς παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μόδας της Longchamp για τη συλλογή Fall / Winter 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Manège Battesti, ως αφιέρωμα στον ιππικό κόσμο, που υπάρχει στην ιστορία του οίκου. Το πρώτο μοντέλο είναι μια τσάντα cross-body με τετράγωνη και λεπτή σχεδίαση με ανδρόγυνη προσωπικότητα, που είναι η ουσία της παριζιάνικης κομψότητας.

H τελική πινελιά της είναι η διακριτική ανάγλυφη υπογραφή της Longchamp. Το δεύτερο νέο μοντέλο είναι μια τσάντα που μπορεί να φορεθεί στον ώμο ή χιαστί, εξίσου πρακτική, αλλά με στρογγυλό και πιο θηλυκό σχήμα και διατίθεται σε μικρό και μεσαίο μέγεθος. Παράλληλα με το κλασικό μαύρο, κόκκινο και caramel, η παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει τρεις επιπλέον αποχρώσεις: ένα φωτεινό κίτρινο Mimosa, ροζ και απαλό γκρι Turtledove. Η σειρά Le Foulonné είναι διαθέσιμη στη Longchamp Boutique και στα καταστήματα Digalakis.