Η Boussias λανσάρει το νέο τριμηνιαίο περιοδικό «Women Leaders». Το περιοδικό απευθύνεται σε στελέχη και οργανισμούς που εστιάζουν σε θέματα Diversity & Inclusion και στην προώθηση των ίσων ευκαιριών, αποτελώντας την «πλατφόρμα διαλόγου» των εταιρειών και των φορέων που υποστηρίζουν και προωθούν το women leadership, το women empowerment και το Diversity & Inclusion.

Το Women Leaders αποτελεί τη μόνη πηγή πληροφόρησης, που συγκεντρώνει πρακτικές και δράσεις εταιρειών που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών και την προώθησή τους σε υψηλόβαθμες και διοικητικές θέσεις, αναδεικνύοντας τις εταιρείες που προωθούν την κουλτούρα ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς. Επίσης, στόχος του είναι να αναδείξει τις ηγέτιδες, τις ομάδες γυναικών και τις πρωτοπόρες σε αυτόν τον τομέα εταιρείες, μέσα από συνεντεύξεις, αφιερώματα, αρθρογραφία και μόνιμες στήλες.

Παράλληλα, συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις πρακτικές και δράσεις των εταιρειών που έχουν ως στόχο το γενικότερο empowerment των γυναικών στην κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα φιλοδοξεί να προσφέρει έμπνευση, μέσα από «inspirational» παρουσιάσεις και συνεντεύξεις επιτυχημένων γυναικών από τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό. Το πρώτο τεύχος του περιοδικού κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.