Με κεντρικό µήνυµα «150 Χρόνια Παπουτσάνης, ένα µεγάλο ταξίδι φροντίδας που κάνουµε µαζί» η εταιρεία Παπουτσάνης «υπογράφει» την πορεία της στο χρόνο, µε προσφορές, διαγωνισµούς και πρωτοβουλίες για τους καταναλωτές, αλλά και δράσεις µε ισχυρό κοινωνικό πρόσηµο. Κεντρικό όχηµα των ενεργοποιήσεων είναι η δηµιουργία ενός νέου επετειακού σαπουνιού, αφιερωµένου στον εορτασµό των 150 χρόνων.

Πρόκειται για ένα λευκό σαπούνι υψηλής ποιότητας, σε εορταστική συσκευασία 150 γραµµαρίων, µε το άρωµα του Personelle, ενός από τους πιο επιτυχηµένους και αγαπηµένους κωδικούς σαπουνιού Παπουτσάνης, που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’80 και ταυτόχρονα στηρίζει έναν πολύ σηµαντικό σκοπό. Ειδικότερα η Παπουτσάνης, η οποία προχώρησε σε συνεργασία µε το ΜΚΣ Δεσµός, µε κάθε πώληση του επετειακού σαπουνιού, θα προσφέρει ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας σε οργανισµούς µε τους οποίους συνεργάζεται ο Δεσµός και στηρίζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στόχος είναι να διατεθούν 100.000 τεµάχια προϊόντων υγιεινής φροντίδας σε βάθος ενός έτους, όπως µπάρες σαπουνιού Karavaki και Aromatics, κρεµοσάπουνα Natura και Karavaki, σαµπουάν Hair Chic, αφρόλουτρα Αromatics, Karavaki και αντισηπτικά Natura. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει χρηµατική ενίσχυση στο ΜΚΣ Δεσµός, µε απώτερο στόχο, την βελτίωση της λειτουργίας του και την αποτελεσµατικότερη εξυπηρέτηση των ευπαθών οµάδων που στηρίζει.