H Intimissimi Men’s beachwear collection παρουσιάζει τρεις νέες συνεργασίες, με τις εταιρείες Fila, Pepsi και Rolling Stones. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη Fila, είναι η συλλογή με βερμούδες μαγιό με sportive look, running shorts με ψηλά κοψίματα για ευκολία στις κινήσεις και επιλογές για sports.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τις μεσαίου μήκους βερμούδες μαγιό με bold logo στην μπροστινή όψη και πίσω, ενώ διαθέτει και μία ολοκληρωμένη συλλογή από T-shirts, φούτερ και shorts, όλα με το Fila logo. Επίσης, σε συνεργασία με την Pepsi, η Intimissimi Menswear λανσάρει μία vintage pop-look capsule collection με μαγιό, εσώρουχα και T-shirts.

Tο logo και τα κουτάκια του αναψυκτικού φιγουράρουν σε macro και all-over pop art-style prints. Παράλληλα, η Intimissimi Menswear λανσάρει μία rock & roll συνεργασία με τους Rolling Stones, με all-over patterns και macro prints της πιο διάσημης γλώσσας στην ιστορία της μουσικής, για το Καλοκαίρι 2021. Τέλος, η Intimissimi Menswear προτείνει για το καλοκαίρι επιλογές από πρακτικά μαγιό σε κλασικά και μεσαίου μήκους boxers με απαλά αδιάβροχα υφάσματα, με πλαϊνές τσέπες, πίσω τσέπες και κορδόνια για πιο στενή εφαρμογή, σλιπ μαγιό με επένδυση και πρακτική, ελαστική ζώνη με κορδόνι, ενώ διατίθενται σε μεγάλη γκάμα από χρώματα και prints, αλλά και σε ένα καινούργιο ανακυκλωμένο ύφασμα που προέρχεται από επανεπεξεργασία πλαστικών μπουκαλιών.