Αυτή την άνοιξη, το brand φυσικής περιποίησης Βioten, αντλώντας έμπνευση από τη φύση, παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, Βioten vitamin C, που είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Προστατεύει το κολλαγόνο και αναγεννά φυσικά το δέρμα, ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και έχει αντιοξειδωτική δράση. Η νέα σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας με 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime, αμπούλες λάμψης και αντιγήρανσης που περιέχουν κατά 5% ένα ισχυρό σύμπλεγμα βιταμίνης C και ενός αμινοξέος που ενισχύει τη λάμψη και την υφασμάτινη μάσκα bioten vitamin C, για αναζωογόνηση και ενυδάτωση.

Η σύσταση των προϊόντων της σειράς είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον, οι συσκευασίες τους είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλωμένο γυαλί. Σημειώνεται ότι το brand της Bioten ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Σαράντης, ενώ η σειρά Βioten vitamin C είναι διαθέσιμη σε φυσικά και online supermarket και καταστήματα καλλυντικών.