Η Gap, το γνωστό brand casual ρούχων και αξεσουάρ, προχώρησε στο λανσάρισμα του πρώτου της e-shop στην Ελλάδα, στο www.gap.com.gr. Το νέο e-shop δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονο και μοντέρνο ψηφιακό περιβάλλον, που τους προσφέρει μια άμεση, φιλική και εύχρηστη εμπειρία online shopping και δίνει την δυνατότητα στο brand να έρθει πιο κοντά με τους καταναλωτές.

Στο e-shop της Gap, οι επισκέπτες, εκτός από τις διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων και τις συλλογές που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα, θα έχουν πρόσβαση και σε online αποκλειστικές σειρές, όπως η Lounge Collection, που χαρακτηρίζεται από άνετα ρούχα για το σπίτι, την Teen Collection για εφήβους και τη Newborn Collection.

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το brand, όπως αναφέρει η εταιρεία, καθώς μέσω του e-shop ενισχύει τη δέσμευσή της στο να προσφέρει premium εμπειρίες και προϊόντα, ενώ παράλληλα δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια, τόσο των πελατών όσο και των υπαλλήλων της.