Τα brands και οι αλυσίδες πολυτελών ειδών βρίσκονται διαρκώς σε μια προσπάθεια εύρεσης έξυπνων τρόπων, ώστε να προσεγγίζουν τους πελάτες τους και αυτό συμβαίνει ακόμα εντονότερα τώρα, λόγω της πανδημίας. Η Victoria Beckham αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα, καθώς δημιουργεί μια νέα υπηρεσία, μέσω της οποίας οι πελάτες της θα μπορούν να δοκιμάζουν τα ρούχα που τους ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το σπίτι τους.

Ειδικότερα, το λονδέζικο luxury brand της Victoria Beckham, δημιούργησε την υπηρεσία Style Concierge, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να παραγγείλουν κομμάτια τα οποία θα μπορούν να δοκιμάσουν πριν τα αγοράσουν. Τα ρούχα παραδίδονται στο σπίτι και κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού διάρκειας μίας ώρα και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τα δοκιμάσει, χωρίς την υποχρέωση της αγοράς, αλλά πληρώνοντας την υπηρεσία η χρέωση της οποίας δεν ξεπερνά τις 15 στερλίνες.

Κάθε κομμάτι θα περνιέται από τον ατμό, θα κρεμιέται σε θήκη ρούχων και στη συνέχεια θα παραδίδεται στο σπίτι του πελάτη, ενώ μια ομάδα της εταιρείας θα είναι διαθέσιμη για συμβουλές και τροποποιήσεις, ή θα περιμένει έξω μέχρι να δοκιμαστούν τα ρούχα. Στη σχετική ενότητα του site της Victoria Beckham αναφέρεται, ότι η υπηρεσία που υποστηρίζεται από το Harper Concierge, φέρνει στο σπίτι την εμπειρία των αγορών, καθώς και ότι υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας πολλών μεγεθών και διαφορετικών στυλ, έτσι ώστε ο κάθε πελάτης να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να βρει τα καταλληλότερα κομμάτια.

(Πηγή: Harper Bazaar)