Σε συνεργασία με τη Nickelodeon και τη σχεδιάστρια Sandy Liang
H Vans ανακοινώνει δύο νέες συνεργασίες με τη σειρά του Nickelodeon, SpongeBob SquarePants, που θα είναι διαθέσιμες στις 4 Ιουνίου. Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από κλασικά μοντέλα υποδημάτων, ρούχων και αξεσουάρ, για τους fans κάθε ηλικίας, ενώ, η δεύτερη αποτελεί μια συνεργασία με τη Νεοϋορκέζα σχεδιάστρια μόδας Sandy Liang, που ερμηνεύει με τον δικό της τρόπο τα στοιχεία και τους χαρακτήρες της σειράς κινουμένων σχεδίων.

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής Vans x SpongeBob SquarePants περιλαμβάνουν το Old Skool checkerboard, ένα κοντομάνικο και ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, το «Best Buddies» φούτερ με το Vans «Off The Wall» σχέδιο, μια Tie Dye μπλούζα και ένα backpack.

Η συλλογή Vans x SpongeBob SquarePants by Sandy Liang παρουσιάζει δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του δημοφιλούς sneaker, Sk8-Hi 38 DX. Το πρώτο διαθέτει ένα patchwork στις πλαϊνές μεριές, ενώ το δεύτερο μοντέλο έχει στο επάνω μέρος ένα premium δέρμα σε μπλε και πράσινο χρώμα και με floral πρόσθετα στοιχεία. H συλλογή ολοκληρώνεται με τρία μοντέλα ένδυσης και αξεσουάρ.