Την Julia Roberts επέλεξε για πρέσβειρά του και πρόσωπο της καμπάνιας Happy Sport, ο οίκος Chopard. Στην καμπάνια του οίκου, παρουσιάζονται δύο νέα ρολόγια – μεταξύ των γνωστών σχεδίων που επανασυστήνονται – ενώ η εν λόγω καμπάνια θα περιλαμβάνει διαφημίσεις σε billboards, digital, editorial καθώς και τρία βίντεο σε σκηνοθεσία του Xavier Dolan και στιλιστική επιμέλεια της Elizabeth Stewart.

Το πρώτο βίντεο της καμπάνιας της Chopard αποτυπώνει στιγμές από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της Roberts, το δεύτερο περιλαμβάνει μια σειρά ερωταπαντήσεων με την ίδια και το τρίτο δείχνει την ηθοποιό να δίνει φιλιά και να είναι χαρούμενη, σαν να μιμείται την «χορευτική» κίνηση των πέντε κινούμενων διαμαντιών στο εσωτερικό των ρολογιών. Σημειώνεται ότι η τεχνολογία -με κίνηση- που ανέπτυξε ο οίκος Chopard ήδη από το 1976, κάνει τα διαμάντια περιστρέφονται γύρω από το ρολόι. Τα δυο νέα ρολόγια, το «Happy Sport the First» και το «Happy Sport 33 mm», είναι κατασκευασμένα από ατσάλι ή ροζ χρυσό 18 καρατίων, ή σε παραλλαγές των δύο υλικών και είναι διαθέσιμα με δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ.

Τα ρολόγια διαθέτουν επίσης αυτόματο κούρδισμα και κάθε καντράν κοσμείται από τα διαμάντια «χορού» που βρίσκονται ανάμεσα σε δύο κρύσταλλους από ζαφείρι. Αν και η καμπάνια επικεντρώνεται στα ρολόγια Happy Sport, η Roberts φοράει και άλλα κομμάτια της συλλογής Happy Diamonds – που περιλαμβάνει και τα ρολόγια. Από μια άποψη η συνεργασία της Roberts με τον οίκο Chopard είναι έκπληξη, καθώς η ηθοποιός δεν υποστηρίζει εύκολα προϊόντα και brands, με εξαίρεση την Lancôme. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, το γεγονός ότι η Julia Roberts επιλέγει κοσμήματα της Chopard σε μεγάλες red carpet εμφανίσεις της – με πιο πρόσφατη τις Χρυσές Σφαίρες του 2019 – θα μπορούσε να καθιστά αυτή τη συνεργασία ως ένα φυσικό επακόλουθο.

(Πηγή: WWD)